DarJa on moniosaaja, suomalainen liikenainen, joka on laittanut tuulemaan jo monella eri alalla uransa aikana. Tällä artistisivustolla keskitytään hänen musiikkipuoleensa.

Aikaansaava ja ennakkoluuloton artisti DarJa on paitsi tuottaja, myös lauluntekijä, joka kehittelee laulutehtaassaan ideoita pianon avulla ja mielellään tekee yhteistyötä muiden musiikkialan ihmisten kanssa.

Ensimmäinen julkaistu single ja musiikkivideo oli ulkomailla Alida Dukan kanssa. DarJa on muutoinkin matkannut suomalaisittain poikkeuksellista kautta eteenpäin urallaan, sillä hän on tullut ensin Balkanian alueella musiikillisesti tunnetuksi.

Darja on tehnyt tiivistä yhteistyötä LiL G:n kanssa, joka on lahjakas sanoittaja, ja on tehnyt musiikkia vuodesta 2002. Hän on esiintynyt Albaniassa ja hänen musiikkiaan on soitettu hitiksi asti erityisesti Balkanian alueella (televisioesiintymisiä ja haastatteluja: TV Klan, Top Channel). Yhteistyönä on syntynyt useita musiikkikappaleita, mm. rap-balladi ”Where Are You Now”, joka on kerännyt satojatuhansia katselukertoja yksistään YouTubessa.

Hän on myös tehnyt yhteistyötä televisioyhtiö BBF:n ja Max Productionin kanssa. DarJaa on haastateltu suomalaisen median lisäksi mm. 10 miljoonan katselijan Agon Channelille (2015), albanialaisiin lehtiin ym. (Arkiva News, Intervista, Gazeta Max).

Uutta tuotantoa on tulossa taas keväällä 2019.